KB35 Inárcs: Hetediken


április 21. 22 h 
 
Egy férfi áll a bérház hetedik emeleti párkányán, ahol az egész dráma játszódik. Talán ugrani készül, talán csak nem tudja, hogyan és merre kellene megtennie a következő lépést, annyi biztos, hogy a kizökkent idő e kimerevített pillanatában döntenie kell, ugyanúgy már semmiképp sem folytathatja életét.

Morris Panych Történet a hetediken (Seven stories) című drámáját vitte színpadra az inárcsi KB35 Társulat. A kanadai drámaíró e komédiaként megírt darabját lehetne társadalomkritikának is nevezni, ám ennél kicsit többről van szó, a valódi dráma exisztenciális síkon bontakozik ki; miközben a mesterien poentírozott párbeszédek, a helyzet- és jellemkomikumból adódó lehetőségek felhőtlen szórakozásra invitálják a nézőt.

Szereplők: Kiss Nóra (Charlotte), Bálint Anett (Joan), Gál Zsófi (Wilson nővér), Kovács Zoltán (Rodney). Boda Tibor (Marshall), Malik Gábor (Leonard), Bálint Petra (Jennifer), Fodor Éva (Rachel), Kovács Anna (Lillian), Ordasi Gábor (Al), Talapka Gergő (Michael), Szivák-Tóth Viktor (Férfi)

Rendezte: Szivák-Tóth Viktor
Hang, fény: Kovácsné Lapu Mária
Jelmez: Kálmán Zsófia

Nincsenek megjegyzések: