Osonó Színházműhely: Részletek a bolyongás meséiből

színház, 70 perc - fesztiválunkon a 200-201. előadás!!!

Az Osonó Színházműhely tagjai olyan fiatalok, akik a Plugor Sándor Művészeti Líceum Drámatanszékének, a Művészeti Népiskola színészosztályainak és a Mikes Kelemen Főgimnázium Diákszínházának diákjai. A színházműhely - Fazakas Misi vezetésével - színházi kutatások, és kísérletek otthona.

A 2007 februárjában bemutatott RÉSZLETEK A BOLYONGÁS MESÉIBŐL c. előadásunk egy féléves kísérlet eredményeként született. Az előadás egy vizuális gondolat. Kísérletünk tárgya: a színházi szertartás és jelenidő, a láthatatlan láthatóvá tevése. Képek és hangulatok. Álmok. Mozaikok. A színházi szertartásban megmutatott önmagunk. Minden, ami bennünk van. Az előadás egy olyan vizuális gondolat megteremtése, amelyben vágyaink, álmaink, félelmeink és szorongásaink jelennek meg a színházműhelyünkre jellemző teatrális nyelvben. A történetiséget teljesen megszüntetve részleteket, víziókat mutat meg a bennünk megszülető, sokszor még önmagunk elől is elrejtett érzésvilágról. Ezekből áll össze a „mese”.

Bolyongunk az életben. Bolyongunk önmagunkban. Bolyongunk... és közben nem marad más, mint egy korty bort meginni közösen a nézővel és együtt keresni a befele figyelés, a megtisztulás lehetőségeit és a Csend hangjait.

Szereplők:
ALBERT- NAGY ÁKOS
BARTHA LÓRÁND
DARAGICS BERNADETTE
DEMETER HUNOR
IMRE ÉVA
JAKAB VILLŐ-HANGA
KOCSIS ISTVÁN
MÜLLER HENRIETTA
SÁNDOR ANNA
TAMÁS ISTVÁN

Fény- és hangtechnikus:
MIHÁLY PÉTER
CHIRIŢESCU GYÖRGY

Ügyelő:
SOÓS RÉKA

Rendező:
FAZAKAS MISI

1 megjegyzés:

SütiStar írta...

Még egy ilyen csodálatos előadást nem láttam egész eddigi életem során.